Loonbedrijf

Met behulp van onze  Tebbe breedstrooiers kunnen wij alle soorten vaste mest en compost strooien. Dit werk doen we het hele jaar rond als je wet- en regelgeving het toelaat op de betreffende grondsoort.  De strooiers zijn voorzien van een bandenspanningssysteem, hiermee kunnen we ter plaatse de bandenspanning zo laag mogelijk brengen, dit om de bodem zo veel mogelijk te sparen. Ook zijn de trekkers voorzien van een RTK-GPS. Doormiddel van dit systeem kunnen we het perceel zo precies mogelijk voor u bemesten.

Tevens zijn wij in het bezit van het VKL*- certificaat. Voor onze klanten die gecertificeerde telers zijn is het van belang dat wij als gekwalificeerd bedrijf de werkzaamheden uitvoeren. Bij de pagina contact is het certificaat te douwnloaden.

Veel van onze klanten maken gebruik van voorjaarsbemesting. Dit doen we met een 8,5 m3 mini strooier op ballonbanden. Deze brede banden zorgen ervoor dat de bodemdruk zo laag mogelijk gehouden word. Tevens heeft deze strooier een stuuras om de strooier naast het spoor van de trekker te laten rijden.

Voor de rijenbemesting  hebben we een  strooier met een inhoud van 4  m3. De strooier staat op 3 meter spoorbreedte en de trekker op 1.5 meter.  Met deze combinatie bemesten   we in het voorjaar  percelen met bijvoorbeeld aardappels en uien.